ESTHER CORTÉS

Directora i mestre de dansa clàssica a l' Escola i EDEC, preparació a exàmens de RAD i accés a conservatoris o escola superiors de dansa.

Titulada en dansa clàssica pel "Real Conservatorio de danza" de Madrid. Diplomada per la "Royal Academy of Dancing" de Londres, tant com a ballarina com a mestre.

Ballarina en diferents grups i companyies de dansa clàssica i neoclàssica.

SIRA GARCIA

Mestre de dansa clàssica dels nivells inicials.

Inicia la seva formació a l' Escola de dansa Esther Cortés i més tard  es trasllada a Barcelona on rep classes a l' Escola de dansa Coco Comin i al Centre de Dansa de Catalunya i forma part de la formació i Gales a l' IBStage de Barcelona.

Actúa com a ballarina convidada a les Nits de dansa 2014 i 2015 a Tarragona, en grabacions de videoclips amb Mediafarme (2015), ballarina al Trencanous i Coppelia amb Centre de Dansa de Catalunya (2017) i participa en els Premis Jujol amb variacions clàssiques(2017),

MARIA ALABERN 

Comença la seva  formació professional a ¨Àrea Dansa Espai de Dansa i Creació¨i i segueix a ¨Sa Nau Dansa¨, on actualment encara segueix formant-se. La seva passió per la dansa fa que el seu ventall d'estils creixi fins arribar a les danses urbanes i actualment també ha començat amb la formació de danses urbanes de l'Àfrica sud-sahariana que li han robat el cor.

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square