Disciplines

DANSA CLÀSSICA AMATEUR.
La dansa clàssica és la base de les altres disciplines on es treballa la coordinació, la consciència corporal, elasticitat i ritme entre d'altres. Adaptem cada nivell per tal que l'alumna assoleixi els conceptes i els integri.
DANSA CLÀSSICA PRE-PROFESSIONAL.
Amb 8/9 anys començem l'etapa formativa acadèmica amb més rigor per totes aquelles alumnes amb inquietuts artístiques. La metodologia aplicada és el sistema Vaganova i Royal. Preparem alumnes per accedir a Conservatoris i a l'Institut del Teatre i RAD.
PUNTES.
Treball de puntes amb diferents calsses adaptades al nivell de l'alumna. Treball de repertori i treballs coreogràfics per gales i competicions.
DANSA JAZZ
Diciplina vinguda d'Estats Units que va des de el treball de jazz Broadway al jazz líric.
CONTEMPORANI
Treball amb moviments més fluits buscant l'expressió d'una idea, sentiment o emoció amb una varietat de tècniques de treball.
PREPARACIÓ FÍSICA DEL BALLARÍ.
Per l'evolució en la formació del ballarí, és necessari un treball físic complementari a les classes de dansa per tal d'assolir el màxim rendiment i potencial que ens permetin avançar.
EXÀMENS ROYAL ACADEMY OF DANCE.
Preaparació per nivells RAD, sistema anglès d'ensenyament mundial amb titulació internacional tant a nivell Graded Examintions com Vocational Graded Examinations.
 
COMMERCIAL FUSION.
Disciplina de dansa de gran actualitat on barregen estils urbans.
CLÀSSIC PER ADULTS.
Has fet ballet de petit i vols tornar? Aquest és el teu moment! Classes per retrobar-te, desconectar i treballar d'una manera molt especial. Horaris de matins i migdies.
BALLET FIT.
Vols posar-te a punt per l'estiu? Vols un treball complert de tonificació i estiraments?
Nou tipus de treball d'entrenament on el ballet i el fitness es troben perquè totes estem constituides d'una força poderosa que és diu voluntat. Horaris de matins i migdies.

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • vimeo-square